Gölcük Yenimahalle İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://golcukyenimahalleiho.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO 26 GÖLCÜK / KOCAELİ
VİZYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek lise öğrenimine hazırlamak; Liselerin bütün bölümlerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; Böylelikle ufku geniş, gerek ülke gerçekleri gerekse küresel sorunların farkında olan din öğretimi alanında akademik çalışmaları yürütebilecek donanıma sahip altyapı oluşturma gayreti içindeyiz.
MİSYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, tutkulu, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş; Yaratılanı "Yaradan"dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, doğaya ve çevresine duyarlı, sorun değil çözüm üreten; Farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, işbirliği içinde çalışan; Eleştirel düşünebilen, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:40- 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce-Arapça
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK :17 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 0 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, badminton, masa tenisi, yakan top, sek sek, futbol, futsal,voleybol,koşu,satranç
Bilimsel Etkinlikler : Dönem içerisinde sınıf içi ve sınıf dışı bir çok bilimsel etkinlik ve bilimsel geziler düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 projesi